Skip to main content
Seanca e VII e Bordit

Lajmërim për mbajtjen e seancës së shtatë (VII) të Bordit të ZRRE

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji do të mbajë seancën e tij të shtatëtë (VII) me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet të premten, me 19 nëntor 2021, prej orës 10:00, në zyrat e ZRRE.

ZRRE njofton se seanca e Bordit përveç që është e hapur për publikun, po ashtu do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit në facebook dhe pas seancës, mediat dhe publiku, do të informohen me vendimet e Bordit gjithashtu edhe nëpërmjet komunikatës dhe vendimeve formale që do të bëhen publike në faqen zyrtare të ZRRE www.ero-ks.org .

RENDI I DITES